Ектор Хіменес-Браво вперше показав своє оголене спортивне тіло: фото 18+ -

20 січня 2020

Ектор Хіменес-Браво вперше показав своє оголене тіло

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво виклав у соцмережі своє оголене фото, яким викликав хвилю гучних емоцій у своїх шанувальників.

Незмінний суддя кулінарного проєкту “Мастер Шеф”, талановитий шеф-кухар та ресторатор опублікував своє оголене фото в соцмережі інстаграм. Ектор Хіменес-Браво вже давно активно відвідує спортзал та охоче ділиться своїми спортивними результатами з користувачами та шанувальниками. Та такого фото від популярного шеф-кухара та гуру кулінарії не очікував мабуть ніхто!

Ектор Хіменес-Браво продемонстрував своє бездоганне спортивне оголене тіло, інтимні місця гарячий колумбієць прикрив невеличким шматком ковдри. Шанувальники вибухнули шквалом емоцій на офіційній сторінці шеф-кухара. Тисячі схвальних коментарів заполонили Ектора Хіменеса-Браво, але й без засуджень теж не обійшлося.

За добу публікація талановитого шеф-кухара набрала понад 50 тисяч лайків, що свідчить про шалений захват шанувальників Ектора. Нагадаємо вам, що Ектор Хіменес-Браво нещодавно відсвяткував свій 48 день народження.

Новини кулінарії