Привітання з Різдвом: відомі шеф-кухарі привітали з католицьким Різдвом -

29 грудня 2019

Найпопулярніші шеф-кухарі привітали весь світ з католицьким Різдвом Христовим та замилували соцмережі яскравими фото

Гордон Рамзі разом зі своєю великою та дружньою родиною привітали всіх з Різдвом та побажали насиченого 2020 року. Популярний шеф-кухар у святковій піжамі повстав для своїх фанатів у новому та досить не звичному образі, адже всі звикли до його класичного кителя.

Гордон Рамзі

Скріншот з інстаграму Гордона Рамзі

Гарячий канадський та український шеф-кухар, незмінний суддя кулінарного проєкту “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво, якого українці знають та люблять, також не оминув привітаннями своїх фанатів. Ектор Хіменес-Браво побажав всім хто святкує католицьке Різдво щастя, тепла та благополуччя.

Ектор Хіменес-Браво

Скріншот з інстаграму Ектора Хіменеса-Браво

Джеймі Олівер –  відомий англійський шеф-кухар, ресторатор, автор популярних у світі кулінарних книг і телепрограм приєднався до привітань та побажав кожному великого та шаленого кохання.

Джемі Олівер

Скріншот з інстаграму Джеймі Олівера

Гай Фієрі – відомий американський шеф-кухар та телеведучий не оминув словами вдячності своїх працівників та подякував їм за бургери та молоко, які залишили на Різдво Фієрі Клаусу. Один із найбагатших шеф-кухарів світу, відомий свої телесеріалом на каналі Food Network побажав усім щасливого Різдва в святковому образі!

Гай Фієрі

Скріншот з інстаграму Гая Фієрі

Новини кулінарії