Гратен з фенхеля: простий рецепт приготування -

35 хв

4 порції

115 ккал

0 / 5

Фенхель надзвичайно корисний та легкий у приготуванні. Здивуйте свою родину вишуканою ресторанною стравою, яку ви з легкістю можете приготувати дома.

Інгредієнти

для гратену
  • Мелений чорний перець

    за смаком

  • Вершки

    200 мл

  • Вершки 33%

    150 мл

  • Сіль

    за смаком

  • Сир Пармезан

    80 г

  • Фенхель

    4 шт.

  • Часник

    1 зубчик

Рецепт приготування

1

Фенхель помийте, почистіть та розріжте на дві половини, щоб вийняти стебло.

2

Наріжте фенхель тоненькими скибками та відваріть на водяній бані під кришкою 10 хвилин.

3

Розігрійте духовку до 225 градусів та підготуйте деко для запікання фенхеля.

4

Для соусу подрібніть часник, додайте до нього вершки та пармезан. 

5

Викладіть фенхель на деко та полийте соусом. 

6

Запікайте фенхель в духовці 15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти

Новини кулінарії

Останні рецепти