Голубці з гречкою і грибами – домашній рецепт -

3 год

10 порцій

198 ккал

0 / 5
Пісні голубці з грибами і гречкою – рецепт в домашніх умовах

Як приготувати голубці з гречкою і грибами/Смачно24

Якщо ви ще не куштували голубці з гречки та грибів, мерщій готувати їх разом зі Смачно 24!

Інгредієнти

для страви
  • Білокачана капуста

    1 качан

  • Гречка

    200 г

  • Цибуля ріпчаста

    4 шт.

  • Мелений чорний перець

    за смаком

  • Сіль

    за смаком

  • Спеція базилік (сушений)

    за смаком

  • Томатний сік

    400 мл

  • Печериці

    500 г

Рецепт приготування

1

Ретельно помийте капусту водою, виріжте качан. У великій каструлі закип’ятіть воду, влийте оцту та додайте солі. Опустіть капусту у воду та дайте покипіти 1-2 хвилини.

2

Знімайте листки капусти по одному не витягуючи головку з води.

3

Цибулю почистіть від лушпиння та наріжте кубиком. Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте цибулю до золотої скоринки.

4

Почистіть гриби, помийте водою та наріжте скибочками або невеликими шматочками. Додайте гриби до цибулі та обсмажте до золотистої скоринки. Посипте улюбленими спеціями та перемішайте начинку.

5

Гречку переберіть, залийте кип’ятком та запарте до напівготовності. Змішайте крупу з овочевою засмажкою та начиніть листки капусти.

6

Викладіть голубці на дно каструлі або скляної жаростійкої миски, залийте томатним соком та накрийте кришкою.

7

Готуйте голубці з грибами та гречкою у розігрітій до 180 градусів духовці близько 60-90 хвилин. Подавайте з сметанкою та дрібно нарізаною зеленню. Смачного!

Новини кулінарії