Рецепт гарніру до шашлику – гриби з сиром -

25 хв

6 порцій

90 ккал

0 / 5

Гарнір для шашлику має бути дуже простим та швидким. Хто ж хоче чекати на смачний обід на природі годинами? Тож чудовим варіантом стануть гриби з сиром, які дуже швидко посмажаться на відкритому вогні.

Інгредієнти

для гарніру
  • Гриби

    12 шт.

  • Зелена цибуля

    за смаком

  • Мелений чорний перець

    за смаком

  • Вершкове масло

    50 г

  • Сіль

    за смаком

  • Твердий сир

    60 г

  • Чебрець (зелень)

    за смаком

  • Часник

    3 зубчики

Рецепт приготування

1

Почистіть гриби та виріжте ніжки.

2

Сир натріть на дрібній терці.

3

Масло розітріть з подрібненим часником.

4

Змастіть капелюшки грибів часниковим маслом і обсмажте на грилі (або на шампурах) по 2 хвилини з кожного боку.

5

Посипте смажені гриби сумішшю цибулі, чебрецю, сиру і смажте ще 3 хвилини, поки сир не почне плавитися.

6

Подавати на стіл гарячими.

Поради щодо приготування

За бажанням сир можна не додавати, гриби будуть смакувати і так.

Новини кулінарії