Рецепт консервованої кукурудзи з лимонною кислотою -

2 год 25 хв

1 порція

85 ккал

0 / 5

Як приготувати консервовану кукурудзу/Смачно24

Мабуть, всі люблять поласувати консервованою кукурудзою, та чи готували ви її власноруч на зиму? Настав час спробувати!

Смачно 24 підготував для вас надзвичайно простий рецепт приготування консервованої кукурудзи вдома на зиму.

Інгредієнти

для страви
  • Кукурудза

    за смаком

для маринаду на півлітрову банку
  • Лимонна кислота

    1/3 ч. л.

  • Цукор

    1 ст. л.

  • Сіль

    1/2 ч. л.

Рецепт приготування

1

Відваріть кукурудзу у підсоленій воді (1 ст. л солі на 10 л води) 40-50 хвилин. Готову кукурудзу охолодіть на рушнику, а відвар залишіть для заливки консервації.

2

Заздалегідь простерилізуйте банки та кришки для заготовки на зиму. З охолоджених качанів зріжте зернята та засипте їх у банки до “плічок”.

3

У кожну банку додайте 1 ст. л цукру, половину ч. л солі та 1/3 ч. л лимонної кислоти.

4

Відвар з кукурудзи доведіть до кипіння та залийте ним заготовки.

5

Накрийте банки з кукурудзою кришками, та поставте стерилізуватись 15-20 хвилин. Закрийте кришками консервацію, переверніть банки та поставте на рівну поверхню. Закутайте заготовки теплим рушником та залишіть охолоджуватись.

6

Зберігайте консервовану кукурудзу в темному прохолодному місці. Смачного!

Новини кулінарії