Рецепт салату з червоної капусти -

20 хв

4 порції

35 ккал

0 / 5

Як приготувати салат з червоної капусти/Смачно24

Смачно 24 підготував для вас рецепт справжньої вітамінної бомби! Салат з червоної капусти надзвичайно простий у приготуванні, вам не потрібно варити чи смажити жоден інгредієнт. Червона капуста надзвичайно корисна для людського організму, а в поєднанні з журавлиною – смак просто неперевершений!

Інгредієнти

для салату
  • Червона капуста

    1/2 шт.

  • Кінза

    за смаком

  • Журавлина

    3 ст. л.

  • Лимонний сік

    1 ст. л.

  • Листя салату

    2 шт.

  • Олія соняшникова

    2 ст. л.

  • Мелений чорний перець

    за смаком

  • Морква

    1 шт.

  • Мед

    2 ст. л.

  • Насіння соняшника

    3 ст. л.

  • Часник

    1 зубчик

  • Яблучний оцет

    2 ч. л.

Рецепт приготування

1

За допомогою гострого ножа наріжте червону капусту тоненькими смужками. Помийте листя салату та теж наріжте невеличкими смужками. Викладіть зелень в глибоку салатницю та перемішайте.

2

Помийте моркву, протріть паперовим рушником та насічіть на тертці для корейської моркви. Подрібніть свіжу зелень кінзи та разом із морквою додайте в салатницю. Візьміть журавлину, насіння соняшника та додаєйте в салатницю – ретельно перемішайте салат.

3

У окрему миску налийте сік лимона, олію та мед – ретельно перемішайте інгредієнти та додайте вичавлений часник. Поперчіть соус та полийте ним салат. Ще раз ретельно перемішайте всі інгредієнти та подавайте салат до столу. Смачного!

 

Схожі рецепти

Новини кулінарії

Останні рецепти