Рецепт смачного салату на Великдень з простих продуктів -

35 хв

6 порцій

189 ккал

0 / 5
Великодній простий салат – рецепт з яйцем і грибами

Як приготувати салат на Великдень/Смачно24

Рецепт яєчного салату на Великдень радимо приготувати день наперед, перекласти у банку та охолодити. Найкраще салат смакує з підсмаженими грінками або свіжовипеченою паскою. Гайда готувати надзвичайно простий у приготуванні салат на Великдень разом зі Смачно 24!

Інгредієнти

для салату
  • Мариновані печериці

    200 г

  • Майонез

    за смаком

  • Мелений чорний перець

    за смаком

  • Огірок

    200 г

  • Сіль

    за смаком

  • Твердий сир

    200 г

  • Кріп (зелень)

    за смаком

  • Яйце

    6 шт.

Рецепт приготування

1

Ретельно помийте та почистіть гриби від шкірки. У каструлі з підсоленою водою відваріть гриби до готовності 15-20 хвилин. Охолодіть гриби та натріть на грубій терці.

2

Відваріть курячі яйця, почистіть від шкарлупи. Відварені яйця, сир та огірки натріть на грубій тертці. Наріжте кріп, додайте до решти інгредієнтів та заправте салат майонезом, посоліть та поперчіть. Смачного!

Новини кулінарії