Пісний салат з морквою від Євгена Клопотенка -

15 хв

2 порції

85 ккал

0 / 5
Салат з моркви – пісний рецепт Євгена Клопотенка – легкий салат

Як приготувати пісний салат з моркви/Смачно24

Під час посту хочеться поласувати чимось смачним і не калорійним. Український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко пропонує вам надзвичайно легкий та вітамінний салат з моркви за своїм авторським рецептом. Гайда готувати разом!

Інгредієнти

для салату
  • Базилік (зелень)

    3 гілочки

  • Лимонний сік

    за смаком

  • Мелена кориця

    1 дрібка

  • Морква

    2 шт.

  • Оливкова олія

    2 ст. л.

  • Перець чилі

    за смаком

  • Соєвий соус

    1 ст. л.

Рецепт приготування

1

Ретельно помийте моркву, почистіть від шкірки та наріжте кружечками завтовшки 5-7 мм. Покладіть моркву у каструлю, налийте води, так, щоб вона тільки накривала моркву і додайте оливкову олію. Поставте каструлю на маленький вогонь та готуйте моркву до напівготовності.

2

Злийте зайву рідину з моркви, перекладіть її  на тарілку та додайте соєвий соус, листочки базиліку, лимонний сік і корицю – перемішайте. Для пікантного гострого смаку салату можна додати перець чилі. Смачного!

Новини кулінарії