Солодка кіноа зі смаженою грушею: рецепт -

20 хв

1 порція

182 ккал

0 / 5
Кіноа зі смаженою грушею: рецепт солодкого десерту

Як приготувати солодке кіноа:рецепт/Смачно24

Ця страва з кіноа може бути чудовим теплим десертом, що урізноманітнить сірі будні. Не зважаючи на свою чималу калорійність, цей десерт не містить у собі ні зайвих цукрів, ні глютену, ні тваринних продуктів.

Гайда готувати корисні та смачні страви разом зі Смачно 24!

Інгредієнти

для страви
  • Насіння гарбуза

    10 г

  • Вода

    140 мл

  • Груша

    1/4 шт.

  • Кіноа

    70 г

  • Згущене кокосове молоко

    50 г

  • Мелена кориця

    1 ч. л.

  • Рисово-кокосове молоко

    220 мл

  • Фундукова паста

    15 г

Рецепт приготування

1

Спочатку потрібно зварити кіноа. Помістіть крупу в каструлю та залийте водою, варіть на маленькому вогні впродовж 5-7 хвилин. Після цього додайте рослинне молоко на ваш смак та варіть ще кілька хвилин, перемішуючи час від часу. Каша буде готовою, коли стане м’якою, а молоко змінить свій білий колір на бежевий. Зауважимо, що кіноа необхідно зважувати в сухому вигляді.  

2

Поки кіноа вариться, відріжте 1/4 груші та обсмажте її на сухій пательні до золотистої скоринки.

3

Готову кашу помістіть у тарілку, туди ж покладіть обсмажену грушу. Зверху можна полити фундуковою пастою та посипати меленою корицею з гарбузовим насінням. 

4

Щоб цей десерт смакував особливо вишукано, спробуйте додати згущене кокосове молоко. Перед тим, як полити ним кіноа, краще підігріти його, така консистенція краще змішується з кашею, і смакує значно ліпше. Смачного! 

Новини кулінарії