Свіжий салат з полуниці: швидкий рецепт -

25 хв

2 порції

160 ккал

0 / 5
Свіжий салат з полуниці і шпинату: швидкий рецепт

Як приготувати салат з полуниці/Смачно24

Смакуйте літо з простим у приготуванні салатом, який містить солодку полуницю і підсмажені волоські горіхи. Смачно 24 запевняє, що цей салат стане вашим улюбленим!

Інгредієнти

для страви
  • Волоські горіхи

    50 г

  • Полуниця

    200 г

  • Лимонний сік

    2 ст. л.

  • Морська сіль

    1/4 ч. л.

  • Оливкова олія

    2 ст. л.

  • Сир Фета

    150 г

  • Шпинат

    300 г

Рецепт приготування

1

Ретельно помийте полуницю, видаліть плодоніжки та наріжте ягоди скибочками.

2

Лимонний сік, оливкову олію та морську сіль з’єднайте у мисочці та перемішайте. Цим соусом ми поливатимемо готовий салат.

3

Ретельно помийте шпинат, можна замочити його у великій кількості води, щоб змити пісок. Просушіть шпинат на паперових рушниках. Викладіть шпинат порційно на тарілки.

4

Викладіть на шпинат скибочки полуниці, нарізаний шматочками сир Фета та полийте соусом.

5

Підсмажте волоські горіхи на сухій сковорідці, поріжте на шматочки та посипте ними салат. Смачного! 

Новини кулінарії