Як приготувати яйце пашот: покрокова інструкція -

7 хв

1 порція

142 ккал

0 / 5

Рецепт приготування яйця пашот/Смачно24

Мрієте спробувати приготувати яйце пашот та не знаєте, як саме? Ми підготували для вас покрокову інструкцію приготування. Гайда готувати разом із Смачно 24.

Інгредієнти

для яйця пашот
  • Сіль

    за смаком

  • Оцет

    4 ст. л.

  • Яйце

    1 шт.

Рецепт приготування

1

Яйце обережно вибийте в склянку.

2

В каструлю налийте воду, додайте оцет та сіль. Доведіть до кипіння та зменшіть газ, щоб не утворювались бульбашки.

3

Активно помішуйте вінчиком, щоб в центрі каструлі утворилась воронка. 

Робимо воронку в каструлі для приготування яйця пашот

4

Обережно вилийте яйце в центр воронки та варіть 3-4 хвилини.

Виливаємо сире яйце

5

Дістаньте яйце лопаткою або шумівкою. Смачного!

Дістаємо готове яйце

Схожі рецепти

Новини кулінарії

Останні рецепти