Как приготовить тесто для пиццы без дрожжей: рецепт -

1 ч 5 мин

2 порции

260 ккал

0 / 5

Бездрожжевое тесто для пиццы при выпечке не поднимается, приготовленный корж будет вкусным, как в ресторане. Приготовить такое тесто достаточно легко, главное правильно вымешать его до однородности и четко придерживаться советов в приготовлении от Смачно 24!

Ингредиенты

для бездрожжевого теста
  • Мука пшеничная

    450 г

  • Вода

    200 мл

  • Оливковое масло

    2 ст. л.

  • Соль

    1/3 ч. л.

  • Яйцо

    3 шт.

Рецепт приготовления

1

Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Для приготування бездріжджового тіста не завадить зробити цей процес двічі. 

2

Вибийте яйця в глибоку миску, збийте до однорідної консистенції вінчиком та додайте сіль і воду. Ще раз ретельно вимішайте яєчну суміш.

3

Невеликими порціями додавайте в миску з яйцями просіяне борошно та замішуйте тісто руками. Коли все борошно буде в мисці, замішуйте тісто для піци ще 10 хвилин. Додайте оливкову олію та продовжуйте замішувати бездріжджове тісто до еластичності і однорідності. Тісто не повинне липнути до рук.

4

Вимішане тісто обережно обгорніть харчовою плівкою та залиште його “відпочити” в прохолодному місці на 30-40 хвилин. Розкатайте тісто присипавши його борошном. Смачного!

Новости кулинарии